top of page

Konsulence falas

Ne edhe ofrojmë konsulencë falas për sistemet solare dhe u ndihmojmë në lidhje me energjinë diellore dhe ofrojmë zgjidhje sipas nevojave të juaja.


Disa nga projektet tona të fundit janë në faqen tonë në Facebook. Shikoni dhe na kontaktoni.

bottom of page