top of page

EV Charing

Sot, ditë e më shume, shohim vetura elektrike. Prandaj, ne duam te jemë në një hap me kohën që t'ju ofrojmë mbushje te veturave lektrike (EV Charger) për shpejt, të sigurta, për biznese, për shtepi, dhe për vende publike.

a1.jpg
a.jpg
bottom of page