top of page
Search

Ne ofrojmë sisteme të ndryshme diellore Fotovoltake

Updated: Jul 22, 2021


Ne ofrojmë sisteme diellore Fotovoltaike të ndërtuara me porosi për nevojat tuaja. Off Grid (në rrjet), On Grid (jashtë rrjetit), sisteme Hibride, duke filluar nga 3 kWp, 5 kWp, 7 kWp, dhe 10 kWp.

89 views0 comments
bottom of page