top of page
Search

Ne ofrojmë pajisje të sistemeve diellor Fotovoltaike

Updated: Jul 22, 2021


Për tu bërë me sistem diellor Fotovoltaik, juve do t'ju duhen pajisja e mëposhtme, dhe ne jemi aty për ju:

  • Panele diellore

  • Invertera

  • Rafta

  • Monitorim të performancës

  • Mundësi për të ruajt energjine (lidhja me bateri ose në rrjet)

183 views0 comments
bottom of page