top of page
Stationary photo

KUSH JEMI NE?

JV Group është kompani private me plot entuziazëm dhe potencial me zyra në Kosovë dhe Zvicër. Specialiteti ynë jane sistemet solare, ndërtesat shumëkatëshe, instalime te elektrikes , nxemje, ujnesjellje, dhe shumë të tjera.

Misioni dhe synimi ynë është shumë më i madh. Ne jemi duke shtyer një lloj revolucioni që po ndryshon status quo-në. Bashkohuni me ne dhe krijoni një të ardhme me fusha më të gjelbërta, energji më të pastër, duke u ofruar komuniteteve dhe klientëve tanë sigurinë dhe besueshmërinë që ata e kërkojnë.

Në JV Group, ju do të keni mundesi të rriteni personalisht dhe profesionalisht, duke bërë një ndikim të vërtetë në Kosovë dhe më gjerë.

Energjia alternative

është një ide e ardhshme,

koha e së cilës është E KALUAR

Energjia e ripertirshme

është një ide e ardhshme,

koha e së cilës KA ARDHUR TANI.

~ Bill Penden

bottom of page