top of page

KALKULATOR KONSUMI

Të dish konsumin tend ditor të energjisë elektrike në kilovat-orë (kWh) është thelbësore për përcaktimin sistemit të energjisë solare, dhe kalkulatori ynë I konsumit, e bën këtë të lehtë.

bottom of page