top of page

Thuaji jo faturave të shtrenjëta

Shembuj të mrekullueshëm që na bëjnë neve një ekip të shkëlqyeshëm, dhe shpresojmë juve nje vizitor mbresëlënës.

Një larmi e gjerë produkteve tona të përballueshme që ju kursejnë para.

Një listë e projekteve tona të përfunduara me sukses me shumë komente pozitive.

Një llogaritës i kostos së energjisë, kursimeve dhe ndikimit tuaj në botë.

STORIA JONE

Të shpëtojmë planetin me energji të pastër

 • Panele Solare prodhojnë energji elektrike falas!

 • Investimi ne Energjine solar i ulë faturat e energjisë elektrike, dhe ju mbronë nga rritjet e padeshiruara të çmimeve.

 • Sistemi juaj solar me garancion mbi 25-vjeqar ju sjell mija euru kursime.

 • Me klimën dhe pozitën e favorshme gjeografike në Kosovë, panelet solare mund t'ju sigurojnë energji elektrike të pastër dhe të qëndrueshme. Pra me shumë energji të prodhuar në vend dhe më pakë varësi nga importi me çmime të pa-parashikueshme!

njerimepanel.png

145.

Klienta aktiv

3195.

panele të instaluara

1469.

CO2 te reduktuar

Shërbimet tona

Burim i pashtershëm dhe falas i energjisë

1.png

Shërbime me Panele Solare

Ne ofrojmë shërbime të tre lloje të sistemeve solare, ato janë:

 1. Sistemet solare në rrjet (ang. On Grid)

 2. Sistemet diellore jashtë rrjetit (Off Grid)

 3. Sisteme diellore hibride (Hybrid)

2.png

Optimizim dhe Efiçiencë

Ne krenohemi me atë që e bëjmë.

 

Prandaj jemi të gatshëm të optimizojmë konsumin tuaj aktual të energjisë, gjithmonë duke patë parasysh:

 • koston e investimit;

 • kthimin e investimit, dhe mbi të gjitha,

 • fleksibilitetin financiar të investimit.

3.png

Konsulencë dhe Këshillim

Ne edhe ofrojmë konsulencë falas për sistemet solare dhe u ndihmojmë në lidhje me energjinë diellore dhe ofrojmë zgjidhje sipas nevojave të juaja.

Disa nga projektet tona të fundit janë në faqen tonë në Facebook.

Klientët tanë thonë

a.png

Mund të them me plotë besim, se instalimi i këtij sistemi PV ishte padyshim gjëja me e mirë që ne kishim bërë në PYLLIN E ARINJVE Prishtina.

 

Ishim të kënaqur me informacionet e nevojshme, të entuziazmuar nga teknologjia e re dhe të mahnitur nga niveli i përkushtimit të JV Group për t'iu përgjigjur nevojave tona të Bear Sanctuary Prishtinë.

Afrim Mahmuti, Site Manager

Logo-modified_edited.png
 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram
 • LinkedIn

Produktet

Sherbimet

Servisi dhe Perkrahja

Lajme

Për ne

Kontaktet

Tel. +383 44 666327

 

 jvgroupks@gmail.com

 

Rr. Sejdi Sejdiu
70510, Ferizaj
Kosovë

Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Prelez i Muhaxherëve
70510, Ferizaj
Kosovë

 

Copyright @ JV Group SH.A. All rights reserved.

bottom of page